Tekst die werkt
header11

Overtuigende teksten

Tekstbureau Texel is een allround tekstbureau. Ik maak passende (SEO-)teksten voor websites, contentmarketing, nieuwsbrieven, e-mailings, persberichten, krantenartikelen, blogs, columns, magazines, brochures, flyers en advertenties.

Van nature ben ik heel geïnteresseerd in mensen en wat hen bezighoudt. Dat helpt me om jouw boodschap overtuigend te vertalen naar je doelgroep. Voor mij is schrijven een mix van creativiteit, compassie, empathie, fantasie en nieuwsgierigheid. Voeg daar een flinke dosis accuratesse en inventiviteit aan toe en de basis voor een goede tekst is gelegd.

Image
Slide
Image

SEO-teksten

Om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing, heb je SEO-teksten nodig. Dit zijn webteksten die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines.

Image

Online content

Heb jij voor je marketingcampagne content nodig? Die kan ik voor je maken. Blogs voor je website, korte tekstjes voor social mediaposts op Facebook, LinkedIn of Instagram, online-nieuwsbrieven of e-mailings die zorgen voor meer bezoekers op je website.

Image

Magazines & brochures

Waar het ook over gaat: zorg dat je de tekst en inhoud afstemt op de ontvanger. Tekstbureau Texel heeft ruime ervaring met het maken van magazines en brochures. Ik kan interviews en artikelen aanleveren, maar je kunt ook de hele redactie en eindredactie aan mij uitbesteden.

Image

Rapporten & projectplannen

Vind jij het lastig om een leesbaar rapport af te leveren of een toegankelijk plan? Daar help ik je graag bij. Met jouw inhoudelijke kennis en expertise en mijn gevoel voor taal en presentatie maken we er samen wat goeds van.

SEO-teksten laten schrijven

Om ervoor te zorgen dat je website goed vindbaar is in zoekmachines als Google en Bing, heb je SEO-teksten nodig. Dit zijn webteksten die zijn geoptimaliseerd voor de zoekmachines. En dan op zoekwoorden en zoekopdrachten die voor jouw bedrijf belangrijk zijn. Termen die jouw klant of prospect gebruikt om jouw product of dienst online te vinden. Een tekstschrijver kan je helpen met dat onderdeel van SEO (Search Engine Optimization).

Een goede website kost geld. Logisch dat je bekijkt waarop je kunt besparen. Doe dat niet op de tekst! Je website is voor veel klanten een eerste kennismaking met je bedrijf. Zorg dat alles dik voor elkaar is: techniek, webdesign en tekst op elkaar afgestemd. Goed en foutloos. Je krijgt geen tweede kans voor een eerste indruk. Bovendien kan een goede SEO-tekst je juist nieuwe klanten opleveren.

Wil je toch zelf je teksten schrijven, laat ze dan in elk geval checken op fouten en onvolkomenheden. Besteed dat gerust aan mij uit.

Zoekwoordenonderzoek

Tekstbureau Texel maakt webteksten die goed leesbaar zijn voor je bezoekers én de zoekmachines. Dat begint met een zoekwoordenonderzoek. Met de voor jouw bedrijf relevante zoekwoorden maak ik teksten die de interesse wekken, verdieping bieden en aansluiten op een koopintentie. Ben jij benieuwd met welke zoekwoorden, zoektermen en zoekzinnen naar jouw product of dienst wordt gezocht? Een gedegen zoekwoordenonderzoek geeft je veel informatie over de meest geschikte of betaalbare zoekwoorden voor jouw bedrijf. Ook de concurrentie wordt in zo’n onderzoek meegenomen. Tekstbureau Texel kan dit voor je verzorgen. Van een eenvoudig onderzoek tot een uitgebreide analyse met aanbevelingen. Ik vertel je er graag meer over.

Online content

Heb jij voor je marketingcampagne content nodig? Die kan ik voor je maken. Blogs voor je website, korte tekstjes voor social mediaposts op Facebook, LinkedIn of Instagram, online-nieuwsbrieven of e-mailings die zorgen voor meer bezoekers op je website. En voor uiteindelijk voor een betere conversie en meer klanten. Als je wilt, kan ik ook een strategisch marketingplan voor je maken.

Rapportages & projectplannen

Vind jij het lastig om een leesbaar rapport af te leveren of een toegankelijk plan? Daar help ik je graag bij. Met jouw inhoudelijke kennis en expertise en mijn gevoel voor taal en presentatie maken we er samen wat goeds van. Ook als je moeite hebt om de goede tone of voice, het juiste haakje of de beste invalshoek te vinden voor je projectplan of subsidieaanvraag kan ik je verder helpen. Verder kun je ook het schrijven van je blog, inleiding of voorwoord aan mij uitbesteden.

Magazines & brochures

Waar het ook over gaat: zorg dat je de tekst en inhoud afstemt op de ontvanger. Tekstbureau Texel heeft ruime ervaring met het maken van magazines en brochures. Ik kan interviews en artikelen aanleveren, maar je kunt ook de hele redactie en/of eindredactie aan mij uitbesteden. Bij grote producties en/of tijdsdruk kan ik een beroep doen op andere tekstschrijvers in mijn netwerk. Heb je er liever helemaal geen werk van? Dan kun je mij ook als projectleider inzetten.