Strategische communicatie
header2

Met wie communiceer je hoe?

Communiceren is niets meer dan het overbrengen van een boodschap van zender naar ontvanger. Hoe je dat het meest effectief doet, hangt van de situatie af. Waar ben je, met wie communiceer je wanneer en waarover? Tekstbureau Texel helpt je met effectieve communicatie en de strategie erachter.

Image
Slide
Image

Communicatieplan

Wil je de interne communicatie verbeteren of wil je juist effectiever naar buiten treden? Dan is het verstandig om een communicatieplan te (laten) maken.

Image

Dynamisch marketingplan

Er zijn nogal wat modellen om een marketingplan te maken. Waar begin je? En welk model past het best bij jouw organisatie? Tekstbureau Texel helpt je met het maken van een dynamisch marketingplan.

Image

Social mediaplan

Een goede marketingcampagne zonder de inzet van social media is lastig. Maar hoe zet je die sociale platformen effectief in? Zonder een doordacht social mediaplan wordt het al snel schieten met hagel.

Communicatieplan maken

Wil je de interne communicatie verbeteren of wil je juist effectiever naar buiten treden? Dan is het verstandig om een communicatieplan te (laten) maken. Een goed plan geeft houvast en zorgt ervoor dat de communicatie verloopt zoals jij dat wilt. Het geeft inzicht in wat werkt en wat niet.

Een goed communicatieplan begint met een goede analyse. Daar help ik je graag bij. Tekstbureau Texel begeleidt je bij het doorlopen van de noodzakelijke stappen om te komen tot een goed en realistisch communicatieplan. Natuurlijk kun je mij ook inschakelen voor de (gedeeltelijke) uitvoering.

Dynamisch marketingplan opstellen

Er zijn nogal wat modellen om een marketingplan te maken. Waar begin je? En welk model past het best bij jouw organisatie? Tekstbureau Texel helpt je met het maken van een dynamisch marketingplan. Daarmee kun je jouw product of dienst op de beste manier onder de aandacht brengen van jouw (potentiële) klanten. Geen langetermijnplanning, maar een dynamisch en werkbaar plan waarmee je goed en snel kunt inspelen op veranderende situaties in de markt.

Social mediaplan

Een goede marketingcampagne zonder de inzet van social media is lastig. Maar hoe zet je die sociale platformen effectief in? Zonder een doordacht social mediaplan wordt het al snel schieten met hagel. Organische posts werken nauwelijks. Betaalde advertenties worden effectiever als je weet hoe je je budget op de beste manier kunt inzetten. Het maken van een goed plan voor de socials vergt specifieke kennis van de verschillende media. Hiervoor werkt Tekstbureau Texel samen met een social media-expert. Meer weten? Ik vertel je er graag meer over.