apr17

Hoe leer je je vrienden kennen? Ga in de politiek!

Hoe leer je je vrienden kennen? Ga in de politiek!

Jarenlang heb ik als verslaggever raads- en commissievergaderingen meegemaakt. Als eilandjournalist ben je behoorlijk ingevoerd en is er doorgaans veel contact met de verschillende raadsleden en wethouders. Je maakt van dichtbij mee hoe politiek werkt en vooral hoe het er achter de schermen aan toe gaat.

mrt24

Ik ga het huis uit.

Ik ga het huis uit.

Je leest het goed: ik ga het huis uit. Ik heb er genoeg van om nog langer alleen te zitten. Het is tijd voor WAT anders. En dat ga ik officieel per 1 april doen.

jan06

Goede voornemens? Doe mij maar het BG-dieet.

Goede voornemens? Doe mij maar het BG-dieet.

De helft van de Nederlanders begint er niet meer aan, maar voor een groot deel van onze landgenoten is het nieuwe jaar toch het aangewezen moment om zaken anders aan te pakken: de Goede Voornemens. Meer bewegen of beter nog fanatiek sporten, minder eten, niet meer snoepen, een beter mens zijn, minder geld uitgeven, geduldiger zijn enzovoorts, enzovoorts.

nov14

En de tekst? Die doen we zelf.

En de tekst? Die doen we zelf.

Hoe vaak kom je het niet tegen: een prachtige website waarin veel is geïnvesteerd, maar die vol staat met taal- en grammaticale fouten. Tenenkrommend. En vooral erg jammer. Een website is voor veel bedrijven het digitale uithangbord. Het online-visitekaartje dat potentiële klanten een eerste indruk biedt van het bedrijf in kwestie. En natuurlijk het liefst een goede eerste indruk.

nov05

De mislukte huisvrouw

De mislukte huisvrouw

Carice van Houten schittert in de Nederlandse film ‘De gelukkige huisvrouw’. Ik vertolk een hoofdrol in ‘De mislukte huisvrouw’ en ik kan je vertellen: mijn prestaties doen niet onder voor die van Carice. Niet zozeer op acteergebied, maar wel op geloofwaardigheid en overtuiging. Want ik speel geen mislukte huisvrouw, ik bén er een.

 

<<  1 [23  >>